A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

1 вересня - свято осінніх квітів і зустрічей друзів!

Дата: 01.09.2021 16:38
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

    У перший день осені, 1 вересня, в школах громади відзначили  День знань – свято для першокласників і початок нового навчального року для всіх інших школярів, вчителів. 1 вересня – це свято першого дзвоника, свято сяючих дитячих очей, свято осінніх квітів і зустрічей друзів. Сьогодні всі дороги ведуть до школи! Отже щиро вітаємо усіх причетних з  Днем знань і початком навчального року.

   Хоча епідеміологічна ситуація в Україні, у місті змінюється щодня, було дозволено розпочати навчальний рік  саме 1 вересня – в День знань. Перший дзвоник цьогоріч прозвучав для усіх. Школярі, вчителі, батьки, гості обов’язково дотримувалися рекомендацій МОЗ.  Хоч формат проведення свята змінився, але цьогоріч відбулися короткі святкові лінійки.

    Так у гімназії “Світоч” відзначили свято 2 лінійками - для 1-4 класів, а потім для 5-11 класів. Святково та урочисто школярі колом єднання для молодших класів відкрили лінійку. Вчителі та директор школи задзвеніли у дзвіночок та привітали з початком навчального року. Представники 1-4 класів утворили з кольорових стрічок веселку. У ЗОШ № 3 зі дзвоником у руках відкрили й закрили лінійку першачки та випускники. Під святковою аркою з квітів проходили на лінійку школярі під гучні оплески. У ЗОШ № 2 випускники передали естафету першачкам та подарували їм кошики смачних осінніх яблук, весь педагогічний колектив  вітався на початку лінійки  з школярами в долоні, передаючи своє тепло. У ЗОШ № 1 першачки проходили під аркою з українських рушників, які тримали випускники 11 класів до країни Знань. Після урочистостей, усі школярі завітали до рідних стін школи на перший урок, присвячений 30-річниці Незалежності України. У всіх школах громади були фотозони для фото на пам’ять з вчителем, класом.

     Вільнянська міська рада на чолі з міським головою Наталею Мусієнко привітала усі школи громади та вручила ігрові набори для першачків, щоб перерви були продуктивними та веселими.

     Нехай цей рік буде щасливим для кожного з нас. Ласкаво просимо до Країни Знань!

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Головний спеціаліст внутрішньої та інформаційної політики

відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету

Вільнянської міської ради Вікторія Верещага

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь