A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, основні питання, рішення

Дата: 03.09.2021 10:18
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

 

    2 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, на порядок денний якого було винесено 5 питань.

  З основних питань членами виконавчого комітету Вільнянської міської ради було розглянуто про внесення змін до Програми соціально – економічного та культурного розвитку Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік (зі змінами), затвердженої  рішенням міської ради від 24.12.2020 №29  та про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.12.2020 №56 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами та доповненнями).

    Щодо змін та доповнень по бюджету Вільнянської міської ради, основним питанням було «Реконструкція та реставрація інших об’єктів» збільшено видатки на суму 49613 грн ("Водопостачання с.Петрівське Любимівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області - реконструкція" (коригування). Ця сума на завершення робіт об’єкту та отримання експертного висновку. У 2019 році було розпочато роботи щодо водогону у селі Петрівське. Для завершення робіт потрібно 1 237, 491 гривен.

    Членами виконкому було розглянуто ряд питань захисту прав дітей, а саме надання стутусу дитини-сироти. Засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.

 

 

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь