A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання п’ятнадцятої (позачергової) сесії Вільнянської міської ради

Дата: 03.09.2021 10:20
Кількість переглядів: 782

 

Фото без опису

        2 вересня відбулось засідання постійних профільних комісій Вільнянської міської ради, якими було розглянуто 2 питання, включені до порядку денного сесії.

     Після засідання комісій відбулось пленарне засідання п’ятнадцятої (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. На початку сесії було вручено Подяку Запорізької обласної державної адміністрації директору ДЮСШ “Колос” Вільнянської міської ради Ігорю Анатолійовичу Пілявському за сумлінну плідну працю, високий профессіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в Запорізькій області з нагоди 60-річчя від дня народження.

     Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили такі важливі питання - про внесення змін до Програми соціально – економічного та культурного розвитку Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік (зі змінами), затвердженої  рішенням міської ради від 24.12.2020 №29  та про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.12.2020 №56 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами та доповненнями). Основне питання - це коригування програми для завершення робіт об’єкту (водогін села Петрівське Любимівської сільської ради) та отримання експертного висновку. Повна сума для завершення робіт по даному об’єкту - 1 237,491 гривен.

       Засідання п’ятнадцятої  (позачергової) сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішенням якої ви вже можете ознайомитисяна сайті.

 

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь