A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Мережі ЦНАП 9 років!

Дата: 06.09.2021 16:02
Кількість переглядів: 2529

Фото без опису

      Україна проводить реформи, Україна змінюється і стає країною, де забезпечення високої якості послуг та високої якості життя громадян є найвищим державним пріоритетом.

    Наближеність адміністративних послуг до громадян, їх доступність та висока якість – одна з ключових функцій держави і органів місцевого самоврядування, отже, однією з невід’ємних складових реформи децентралізації є реорганізація системи надання адміністративних послуг на місцевому рівні.

   Функціонуючий належним чином Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) покращує життя мешканців громади, наближаючи органи влади до потреб громадськості та роблячи систему надання адміністративних послуг прозорою, доступною та сервісно-орієнтованою. Належний ЦНАП зміцнює управління та підзвітність на місцевому рівні.

    Належний ЦНАП – це, насамперед, достатній перелік адміністративних послуг, які можна назвати базовими, тобто які є найнеобхіднішими для більшості громадян. Другою ознакою належного ЦНАП є пристосоване приміщення, безбар’єрне, відкрите (некабінетне), комфортне, адаптоване до потреб різних груп відвідувачів. Важливими є також клієнтоорієнтований режим роботи (це вимога Закону) та супутні послуги, як-от, можливість оплати на місці платних адмінпослуг. Саме таким сучасним, належним і є наш відділ ЦНАП Вільнянської міської ради з командою професіоналів.

     Сутність роботи ЦНАП полягає в тому, що, звернувшись до адміністратора Центру, суб’єкт звернення (громадянин або підприємець) може отримати у найкоротший строк і за мінімальної кількості відвідувань вичерпну інформацію або консультацію щодо вимог та порядку надання тієї чи іншої послуги, здати пакет документів, необхідний для отримання послуги, і в подальшому – отримати оформлений результат запитуваної адміністративної послуги або відмову в її наданні.

    06 вересня 2012 року Верховною Радою України було ухвалено Закон України «Про адміністративні послуги», який визначив правові засади реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг.

   З метою відзначення важливої ролі адміністраторів центру надання адміністративних послуг у забезпеченні функціонування сервісної держави в Україні запроваджено професійне свято працівників ЦНАП.

    З нагоди 9-річчя мережі Центрів надання  адміністративних послуг України  відділ ЦНАП  виконавчого комітету Вільнянської міської ради створив святкову атмосферу в приміщенні Центру, організувавши ігри для відвідувачів: «Відчуйте себе адміністратором ЦНАП». На сьогодні у відділі налічується 5 фахівців, які орієнтовані на інтереси заявників і підбирають рішення з урахуванням унікальних потреб людини. Всі послуги заявник має можливість оформити в одному місці, в зручному форматі.

 

   Щиро вітаємо адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Вільнянської міської ради ради з професійним святом та 9-ю річницею створення мережі ЦНАП! Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професійний рівень, самовіддачу та результативність у виконанні ваших обов’язків. Наша спільна з Вами робота дозволить покращити якість надання адміністративних послуг в першу чергу мешканцям нашої громади. Це праця, яка робить надання адміністративних послуг комфортнішими, прозорими та ближчими до людей! Бажаємо всьому колективу міцного здоров’я, добробуту, безупинного руху до успіхів.

Пишаємося, що маємо таку команду професіоналів!

                     Фото без опису

З повагою, виконавчий комітет Вільнянської міської ради,

міський голова  Наталя  Мусієнко та

депутатський корпус Вільнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь