A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради

Дата: 10.09.2021 10:41
Кількість переглядів: 641

 

Фото без опису

 

            9 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, на порядок денний якого було винесено 17 питань.

          З основних питань членами виконавчого комітету Вільнянської міської ради було розглянуто про хід виконання рішення виконавчого комітету від 13.05.2021 №84 «Про підготовку житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років»; про розгляд проєкту рішення міської ради «Про утворення старостинських округів Вільнянської міської територіальної громади та затвердження Положення про старосту»; про розгляд проєкту рішення Вільнянської міської ради «Про внесення змін до Програми розвитку галузі «Охорона здоров’я» на 2021 рік», затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020 № 33 (зі змінами); про присудження премії Вільнянської міської ради для обдарованої молоді Вільнянської міської територіальної громади та інші. 

            Щодо питання про підготовку житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади  до роботи в осінньо-зимовий період 2021–2022 років було заслухано інформацію про хід виконання рішення виконавчого комітету «Про підготовку житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади  до роботи в осінньо-зимовий період 2021–2022 років»  від 13.05.2021 року № 84. Всього станом на 06.09.2021 із міського бюджету на здійснення утримання    об'єктів    комунальної    власності     територіальної    громади використані кошти із статті витрат: "Бюджет розвитку -  98,4 тис. грн.; "Благоустрій" із загального фонду – 3209,5 тис.грн. По поточному ремонту доріг використані кошти у сумі 644,55 тис. грн. Проведена розмітка доріг на суму 195,36 тис.грн. Вільнянський експлуатаційний цех з водопостачання та водовідведення  КП «Облводоканал» ЗОР,  КП  «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області», Запорізьке відділення АТ «Запоріжгаз»,  Вільнянський МРРЕМ   ПАТ «Запоріжжяобленерго», Державна установа Софіївська виправна колонія  (№ 55),  Державна   установа   Вільнянська  виправна колонія (№20), ОВУЖКГ, комунальні  установи, некомерційні  підприємства, навчально-виховні заклади закінчують роботи по підготовці до осінньо-зимового сезону 2021-2022 років згідно затверджених заходів та у відповідності із контрольними термінами. Питання   підготовки житлово-комунального  господарства Вільнянської міської територіальної громади  до роботи в осінньо-зимовий період 2021–2022 років наступного разу буде заслухане на засіданні виконавчого комітету Вільнянської міської ради у жовтні 2021року.  

            Також на засіданні було погоджено 8 кандидатів на присудження премії Вільнянської міської ради для обдарованої молоді Вільнянської міської територіальної громади. Їх буде нагороджено на День міста Вільнянська 18 вересня.

             Відповідно до п.6-1 ч.1 ст.26, ст.54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів, що увійшли до Вільнянської міської територіальної громади членами виконавчого комітету було погоджено проєкт рішення Вільнянської міської ради про утворення старостинських округів Вільнянської міської територіальної громади та затвердження Положення про старосту. Старостинські округи Вільнянської міської територіальної громади: Новогупалівський, до якого увійшли населені пункти села Новогупалівка, Аграфенівка, Козаківське, Якимівське; Любимівський, до якого увійшли такі населені пункти села Любимівка, Смородине, Дерезівка, Гарасівка, Вільнянка, Петрівське, Скелювате, Веселотернувате, Вишняки, Грізне, Новотроїцьке.

          Членами виконкому було розглянуто ряд питань захисту прав дітей, а саме призначення опіки над малолітніми дітьми, дозволи на дарування будинку, квартири, право власності якими мають діти, визначення місця проживання та інші. Засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.

 

 

 

 

 

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь