A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Зробимо громаду чистою разом!

Дата: 16.09.2021 15:02
Кількість переглядів: 491

 

 

Всякий пусть метёт перед своей дверью.

Если каждый будет делать так,

вся улица будет чиста.

Лев Толстой

 

          Проводиться міжнародна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій Всесвітній день прибирання “World Cleanup Day”. З метою формування культури чистоти і дбайливого ставлення до довкілля, поліпшення екологічної ситуації України, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій всесвітній день прибирання  - «World Cleanup Day».

       «Побачив? Прибери» − девіз акції. Усі свідомі громадяни міста об’єдналися заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та формування культури чистоти.

16 вересня напередодні Всесвітнього дня прибирання 18 вересня та Дня міста Вільнянська, до акції прибирання приєдналися усі школи міста, Вільнянська міська рада та представники комунальних установ міської ради, громадська організація Вільнянська районна спілка воїнів АТО на чолі з керівником та депутатом Вільнянської міської ради Сергієм Сіненко, депутати, волонтери. На сквері випускників територію від сміття прибрали гімназія “Світоч” Вільнянської міської ради та Вільнянська загальноосвітня школа I-III ступенів № 3 Вільнянської міської ради та були відзначені подяками від громадської організації  "Всеукраїнський молодіжний рух “Let’s do it Ukraine”.

        Футболкою з написом «World Cleanup Day» міський голова Наталя Мусієнко відзначила найактивнішу волонтерку міста Світлану Чорнобук. Світлана  разом з волонтерами кожної суботи прибирає парки та забруднені ділянки міста Вільнянська.

           Сергій Кунатенко є обласним координатором Запорізької області з організації та забезпечення Всесвітнього дня прибирання. Вільнянська міська рада стала на шлях екологічних змін і приєдналася до історичної акції. Зробимо місто чистішим та гарнішим, все у твоїх руках! ВПЕРЕД!

 

 

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь