A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

17 вересня - День рятівника

Дата: 17.09.2021 10:41
Кількість переглядів: 516

 

Фото без опису

        Указом Президента України від 12 вересня 2008 року встановлено свято - День рятівника, яке щорічно відзначається 17 вересня.

        З нагоди професійного свята біля 18-ї державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Запорізькій област рятівники  приймали вітання від Вільнянського міського голови Наталі Мусієнко.

          «Ми дякуємо нашим рятівникам за відвагу та незламність у боротьбі з надзвичайними ситуаціями. І, безумовно, для громади стоїть завдання постійно покращувати умови роботи працівників рятувальних служб. Дякуємо, що ви постійно на варті і рятуєте життя. Ми вас цінуємо та вітаємо» - наголосила Наталя Олександрівна.

За сумлінне виконання службових обов’язків, рішучі дії під час ліквідації пожежі та з нагоди відзначення Дня рятівника  було нагороджено Почесною грамотою міського голови - Вячеслава Щербину, начальника караулу 18-ї державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Запорізькій області, старшого лейтенанта цивільного захисту.  Зараз до особового складу чергового караулу пожежно-рятувальної частини входить 6 осіб, один з яких диспетчер, а також 2 одиниці пожежної, аварійно-рятувальної техніки.

            Утверджуючи добро і милосердя, ви з честю виконуєте покладені на вас завдання. Ми глибоко переконані, що рятівники й надалі збагачуватимуть традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимуть обраній справі.

            Бажаємо вам щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь