A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітання з Днем міста від міського голови Наталі Мусієнко

Дата: 18.09.2021 07:00
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

Дорогі вільнянці та гості нашого міста!

 

        У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного міста. Він об’єднує всіх, кому дорогий Вільнянськ, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

    У житті Вільнянська є багато яскравих сторінок. Завдяки  колективам театральної студії “БЕМС” ЦДЮРД, колективу “БРАВО” будинку культури, спортсменам ДЮСШ “КОЛОС”, талановитим вихованцям КЗ  "Вільнянська дитяча художня школа", КЗ “Вільнянська дитяча музична школа” та інших закладів про нас знають за межами області та країни. Усі досягнення, якими багате місто й наша громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі вільнянці!

         Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам,  і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнена, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого міста.

У цей непростий для нашої держави час, коли триває війна на Сході країни, боротьба з пандемією коронавірусу,  нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

     Висловлюю велику подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги. Дякую медичним працівникам, які в період карантину і реформ відважно продовжують нести варту по захисту здоров’я  мешканців громади.

        Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни. Команда «Патріот» Вільнянської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Вільнянської міської ради здобула ІІ місце на обласному онлайн-фестивалі історичного краєзнавства «Дослідники минулого». Учениці Любимівського навчально-виховного комплексу Вільнянської міської ради  посіли  І місце  в обласному етапі конкурсу есе «Європа починається з тебе». У команду  на ІІІ (обласний ) етап Міжнародного мовно-літературного  конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка ввійшли такі учасники: Катерина Кісель - учениця Новогупалівського НВК,  Віолетта Кудлай – учениця Вільнянської гімназії «Світоч», Аліса Паламарчук  – учениця Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3. Ці діти прославили наш край за межами України. Вільнянська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 Вільнянської міської ради здобуває перемоги на Всеукраїнській військово-патріотичній грі “ДЖУРА”.

        Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток громади.

      Дуже приємно відзначити, що наше місто стало чистішим, охайнішим і завдяки працівникам з благоустрою, і завдяки вам, шановні жителі, які впорядковують території навколо своїх домівок і підприємств. Це підтверджує, що ми одна громада, яка любить свій спільний дім, своє місто.

    День народження – це завжди приємне і радісне свято. Свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Хочу зазначити, що за період роботи нашої команди жодного разу ми не завершували фінансовий рік з боргами.

         Робота Вільнянської міської ради направлена в першу чергу на те, щоб всі об’єкти, заклади і установи функціонували, працівники бюджетної та соціальної сфери вчасно отримували заробітну плату. Мені приємно зазначити, що громада живе і працює повноцінно.

 

Дорогі вільнянці!

 

Від імені депутатів, виконавчого комітету Вільнянської міської ради та від себе особисто вітаю всіх з Днем міста і бажаю злагоди, добробуту і процвітання, здоров’я, довголіття, родинного тепла і щастя кожній родині! Бережімо свій дім, свою  маленьку Батьківщину. Бажаю, щоб з кожним роком наше місто розквітало і ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими та милосерднішими один до одного. Нехай у місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток! З Днем міста!

 

 

З найкращими побажаннями,

міський голова Наталя Мусієнко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь