A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

КОМІСІЇ ПРАЦЮЮТЬ

Дата: 22.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 541

 

Фото без опису

     23 вересня відбудеться позачергова 16 сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання. 21 вересня пройшли засідання постійних профільних комісій Вільнянської міської ради, якими були розглянуті всі питання, які попередньо включені до порядку денного.  

    Депутати розглянули підготовлені до сесії документи, внесли свої пропозиції та зауваження до даних питань. З основних питань, що були розглянуті такі:  про утворення старостинських округів Вільнянської міської територіальної громади та затвердження Положення про старосту, про затвердження прогнозу місцевого бюджету на 2022-2024 роки;  про звіт директора КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області»  та інші.

            Також на сесії буде розглянуто ряд питань по затвердженню технічної документації із землеустрою та внесені зміни до ряду Програм з питань освіти, медицини, соціально-економічного та культурного розвитку, затвердженими рішеннями  Вільнянської міської ради.  

          Депутатами були розглянуті питання про доцільність передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади, балансоутримувачами якого є  КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради та        КУ «Вільнянська централізована бібліотечна система» Вільнянської міської ради.    

         Комісії пройшли у діловому та конструктивному порядку, розглянуті питання винесені на розгляд сесії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь