A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання (позачергової)  шістнадцятої сесії Вільнянської міської ради

Дата: 24.09.2021 11:37
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

        23 відбулось пленарне засідання шістнадцятої (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. На початку сесії Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили такі важливі питання - про утворення старостинських округів Вільнянської міської територіальної громади та затвердження Положення про старосту; про звіт директора КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області»; про місцеву  Програму соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, та осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, на 2021 рік та інші.

     Щодо питання про звіт директора КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області» було заслухано звіт про господарсько-фінансову діяльність комунального підприємства за 8 місяців 2021 року директора  комунального  підприємства   Тетяну Швець.

      Комунальне підприємство є управителем більшості багатоквартирних житлових будинків у місті Вільнянськ, а саме 63 багатоквартирних будинків, в яких надає послугу з утримання будинку та прибудинкової території, а також вивезення твердих побутових відходів з території міста, у тому числі з приватного житлового сектору.

Укладено 2497 договорів  із власниками квартир про надання послуг з управління багатоквартирним будинком, що складає 99,25% від загальної кількості. На вивіз твердих побутових відходів з приватного сектору укладено 3023 договорів.

             Найбільш вагомі статті витрат загалом по підприємству, які були сплачені:

- за послуги з прибирання, обслуговування внутрішньо будинкових мереж теплопостачання, водопостачання та водовідведення, електромереж, за інші дрібні поточні/аварійні ремонти 2038 тис. грн

- обслуговування газових мереж багатоквартирних будинків  195,7 тис. грн.

- перевірку димовентиляційних каналів 80 тис. грн.

- придбання електроенергії для освітлення місць загального користування,  під’їздів 192 тис. грн.

- поточний ремонт конструктивних елементів та інженерних мереж житлового фонду 108 тис. грн.

- виконано обстеження конструктивних елементів житлового будинку по вул. Зачиняєва,17 на суму 19,5 тис. грн.

- придбано паливно мастильні матеріали на 419 тис. грн.

- ремонт та обслуговування спецавтотранспорту та трактора   106 тис. грн.

- захоронення ТПВ на полігоні м. Запоріжжя  434 тис. грн.

- придбання пакетів для вивезення ТПВ в приватному житловому секторі 135 тис. грн.

          Відповідно до п.6-1 ч.1 ст.26, ст.54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів, що увійшли до Вільнянської міської територіальної громади депутатами Вільнянської міської ради погоджено проєкт рішення Вільнянської міської ради про утворення старостинських округів Вільнянської міської територіальної громади та затверджено Положення про старосту. Старостинські округи Вільнянської міської територіальної громади: Новогупалівський, до якого увійшли населені пункти села Новогупалівка, Аграфенівка, Козаківське, Якимівське; Любимівський, до якого увійшли такі населені пункти села Любимівка, Смородине, Дерезівка, Гарасівка, Вільнянка, Петрівське, Скелювате, Веселотернувате, Вишняки, Грізне, Новотроїцьке.

        Також на сесії було розглянуто ряд питань по затвердженню технічної документації із землеустрою та внесені зміни до ряду Програм з питань освіти, медицини, соціально-економічного та культурного розвитку, затвердженими рішеннями  Вільнянської міської ради.  

        Відповідно до ст. 27 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» було створено у Вільнянській міській раді депутатську фракцію «СЛУГА НАРОДУ», чисельністю 4 депутата, обраних від Запорізької обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТИ «СЛУГА НАРОДУ», у складі депутатів: Білоконь Світлана Вікторівна, Кот Світлана Іванівна, Шраменко Світлана Іванівна, Яблуновський Юрій Георгійович. Головою депутатської фракції обрано Яблуновського Юрія Георгійовича. Заступником голови депутатської фракції обрано Кот Світлана Іванівну.

       Депутатами були розглянуті питання про доцільність передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади, балансоутримувачами якого є  КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради та  КУ «Вільнянська централізована бібліотечна система» Вільнянської міської ради.    

       Засідання шістнадцятої  (позачергової) сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішенням якої ви можете ознайомитисяна сайті.

 

Робота лічильної комісії

Фото без опису

 

Звітує директор КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області»

Тетяна Костянтинівна Швець

Фото без опису

 

 

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь