A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

З Всеукраїнським днем дошкілля!

Дата: 27.09.2021 09:12
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

    Шановні працівники дошкільних установ громади, сердечно вітаю вас з професійним святом, яке відзначається щороку 27 вересня. Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашої громади.

    Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За вашої допомоги діти пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

    Тож нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добром та достатком. Нехай в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці  добро і мудрість.

     Бажаю вам нових професійних досягнень, міцного здоров’я, сил і натхнення, нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.

 

З повагою, міський голова Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь