A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Свято людей з великим серцем!

Дата: 30.09.2021 14:53
Кількість переглядів: 630

 

Фото без опису

      В останній день вересня ми відзначаємо прекрасне свято День усиновлення - свято людяності та милосердя. Усиновлення дитини – благородна, свята справа. Символічно, що цей день припадає на велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

      Усиновивши чи взявши дитину під опіку, утворивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, батьки стають взірцем людяності та відповідальності. Це щоденна невтомна праця, терпіння, це віра в дітей і в те, що вони стануть достойними громадянами.

         Дуже приємно, що такі громадяни є і у Вільнянській міській територіальній громаді. На обліку у службі у справах дітей Вільнянської міської ради 19 сімей, що усиновили дитину. На території громади створено 2 дитячих будинки сімейного типу, у яких виховується 14 дітей, 5 прийомних сімей, у яких виховується 15 дітей. 50 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування проживають у сім’ях опікунів. Ми відповідаємо за цих 79 дітей, які проживають у цих сімейних формах виховання.

         Ми, як служба у справах дітей, маємо наміри, бажання та потребу створити патронатну родину, яка зможе забезпечити тимчасове влаштування дітей, які залишились без піклування.

            Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників. Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають Вам у долоні та допомагають здійсненню всіх найзаповітніших мрій та сподівань! Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть Вам у будівництві міцного довголіття власної родини!

         У цей урочистий день ми повинні думати також і про тих  дітей, які ще чекають родину, яка стане їм рідною. Звертаємось до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, й до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. Хай в Україні будуть лише щасливі діти!!!

 

 Служба у справах дітей Вільнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь