A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ОСВІТЯНИ ГРОМАДИ ПРИЙМАЮТЬ ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 30.09.2021 15:45
Кількість переглядів: 807

Фото без опису

 

      Напередодні Дня працівників освіти, міський голова Наталя Мусієнко висловила слова вдячності освітянам за їх щоденну працю, за той внесок, який вони приносять у розвиток та навчання майбутніх поколінь.

    З нагоди свята та за високі досягнення на професійній стезі кращих педагогічних працівників закладів середньої, дошкільної, позашкільної освіти Вільнянської міської територіальної громади  вперше у цьому році відзначили щорічною премією.

       Згідно рішення Вільнянської міської ради № 3 від 9 липня 2021 року “Про заснування щорічної премії кращим педагогічним працівникам закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти Вільнянської міської територіальної громади та затвердження Положення про неї” присудження премії відбулось  у 6 номінаціях.

      У номінації «Керівники закладів освіти» (директори закладів загальної середньої та позашкільної освіти та їх заступники, завідувачі закладами дошкільної освіти, методисти, логопеди, практичні психологи, соціальні педагоги, педагоги - організатори) премію отримала Ірина Шпунер (Вільнянська загальноосвітня школа  I-III ступенів № 2 Вільнянської міської ради).

         У номінації  «Вчителі суспільно-гуманітарних предметів» (вчителі української мови та літератури, зарубіжної літератури, іноземної мови, історії та правознавства, економіки) премію отримала Тетяна Гаврилова (Вільнянська загальноосвітня школа      I-III ступенів № 2 Вільнянської міської ради).

       У номінації «Вчителі природничо-математичних та технологічних дисциплін» (вчителі математики, фізики, хімії, біології, географії, екології, інформатики, трудового навчання та обслуговуючої праці, креслення, майстри виробничого навчання) премію отримала Наталія Пітіляко (Вільнянська загальноосвітня школа  I-III ступенів № 3 Вільнянської міської ради).

У номінації «Вчителі художньо-естетичних та спортивних дисциплін» (вчителі музики, образотворчого мистецтва, фізичного виховання, тренери-викладачі, керівники хореографічного, театрального, вокального, декоративного мистецтва, керівники гуртків спортивного профілю) премію отримав Віталій Гиря (Вільнянська загальноосвітня школа  I-III ступенів № 3 Вільнянської міської ради).

         У номінації «Вчителі початкових класів та вихователі груп продовженого дня» премію отримала Наталя Тільчарова (гімназія “Світоч” Вільнянської міської ради).

У номінації «Педагогічні працівники закладів дошкільної освіти» премію отримала Марина Шпак (комунальний дошкільний навчальний заклад  № 3 “Сонечко”).

        Варто зазначити, що премія  присуджується з 2021 року, і   її лауреатами вже стали 6 найкращих педагогів закладів середньої, дошкільної, позашкільної освіти Вільнянської міської територіальної громади. З метою розгляду та відбору кандидатур для нагородження Премією, розпорядженням Вільнянського міського голови створена комісія з присудження Премії. До складу Комісії входять представники педагогічної громадськості, депутати Вільнянської міської ради, представники уповноваженого органу в управління освітою, комунальної установи «Центр з обслуговування, координації діяльності та розвитку освітніх закладів» Вільнянської міської ради та комунального закладу «Інклюзивно - ресурсний центр» Вільнянської міської ради. Висунення кандидатур на присудження Премією проводиться за результатами минулого навчального року, що передує строку виплати Премії, трудовими колективами закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти за місцем роботи особи, яку представляють до нагородження, із забезпеченням широкої гласності і відкритості.

         Попереду ще багато перемог та нагород! Тож вітаємо наших освітян із заслуженою нагородою та з прийдешнім святом Днем працівників освіти, Бажаємо Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення та щастя. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і вдача!

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь