A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови Наталі Мусієнко з Днем працівників освіти

Дата: 01.10.2021 08:28
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

 

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської галузі!

 

       Щиро вітаю всіх вас з професійними святами – Всесвітнім днем учителя, який відзначається 5 жовтня, та Днем працівників освіти, який освітяни святкують у першу неділю жовтня!

    Освітня нива найплодородніша. Тут засівають мудрість, вчення, знання, душевне тепло, милосердя і любов. Ваша благородна професія збагачує світ і формує надійний фундамент щасливого майбуття, адже освіченість нації є запорукою її процвітання і розвитку.

      Цінність багатьох речей втрачається з часом, але любов до вчителя залишається незмінною. Ми всі родом з дитинства, де нас навчали добру, любові, ввічливості, порядності та відкривали двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Саме ви, шановні педагоги, невтомно і наполегливо плекаєте молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи, будівничими нової заможної та процвітаючої держави.

            Слова щирої вдячності ветеранам освітянської ниви! Низько вклоняюся вам за неоціненний внесок у розвиток освіти нашого міста. Ваші мудрість та знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя – провідника вічних цінностей.

            А молодому поколінню вчителів хочу побажати великого терпіння, успіхів та натхнення. Примножуйте і розвивайте надбання старшого покоління, і з гордістю несіть таке почесне звання ВЧИТЕЛЬ. Любіть своїх вихованців, станьте для них мудрими порадниками, дбайливими наставниками і просто хорошими друзями, щоб в подальшому житті вони стали гідними українцями.

         Щиросердно бажаю вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України.

 

З повагою міський голова

Наталя Мусієнко

 

Також отримуйте щирі привітання від тих, для кого ви працюєте

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь