A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 01.10.2021 10:16
Кількість переглядів: 863

 

Фото без опису

       Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, а в Україні також і День ветерана.  Це світле свято, свято наших батьків, бабусь і дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов, шану та вдячність.

            У комунальній установі "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Вільнянської  міської ради обслуговуються малозабезпечені літні громадяни, одинокі пенсіонери та інваліди похилого віку, надається їм матеріальна, соціально-побутова та інші види допомоги. 79 чоловік обслуговується вдома (відділення допомоги вдома). 11 соціальних робітників трудяться не покладаючи рук. Саме завдяки їх праці, люди похилого віку відчувають себе добре.

 

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

 

           Прийміть щирі привітання з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку. Цього дня вкотре ми говоримо теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за їх внесок у розвиток нашої громади, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.

               Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Ваш подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

            Прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за патріотичне виховання молоді, за громадську свідомість, за досвід, за важливий внесок у нашу громаду.

            Бажаємо вам найголовнішого – здоров’я, мирного неба, щастя та благополуччя! Нехай осіння пора, в яку ви увійшли, буде світлою й ласкавою, сповненою душевного тепла, уваги і турботи близьких! Довгих і щасливих вам років життя!

 

 

З повагою, міський голова Наталя Мусієнко

депутатький корпус

та виконавчий комітет

Вільнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь