A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Інформація про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 05.10.2021 14:20
Кількість переглядів: 449

Інформація

про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

      Вільнянська міська рад оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової вартості комунального майна Вільнянської міської територіальної громади.

      Конкурс відбудеться:   18 жовтня 2021 року о 14:00 годині в приміщені сесійної зали Вільнянської міської ради по вул. Бочарова, 4 м. Вільнянськ.

Відомості щодо об’єктів оцінки:

Перший об’єкт: адміністративна будівля по вул. Бочарова, 12 м. Вільнянськ, загальною площею 2063 кв.м.

Другий об’єкт: кабінети №18, площею 18,1 кв.м.; №19, площею 14,6 кв.м.;  №20, площею 16,8 кв.м.; №21, площею 21,3 кв.м.;  №22, площею 14,8 кв.м.;  №23, площею 12,1 кв.м.; №24, площею 10,1 кв.м.;  №25, площею 12,7 кв.м.,  першого поверху по вул. Бочарова,6  м. Вільнянськ.

      Третій об’єкт: кабінет № 93 другого поверху по вул. Бочарова, 4 м. Вільнянськ, площею      

      15,1 кв.м.

Четвертий об’єкт: будинок центральної районної бібліотеки, загальною площею   224 кв.м., розташований за адресою: м.Вільнянськ, вул.Козацька, буд.1а.

П’ятий об’єкт:  цілісний майновий комплекс - бухгалтерія КНП «Вільнянської багатопрофільної лікарні» ВМР по пров. Гнаровської,буд. 9-б,  м. Вільнянськ, площею 189,9 кв.м.

Шостий об’єкт: цілісний майновий комплекс - протитуберкульозне амбулаторне відділення по  вул. Незалежності України, буд.111а, м. Вільнянськ, площею 432,8 кв. м.

Сьомий об’єкт: цілісний майновий комплекс -  «Бібліотека для дорослих»  по вул. Космодем’янської, 20, м. Вільнянськ, площею 144,0 кв.м.

       Восьмий об’єкт: цілісний майновий комплекс по вул. Миру, буд.2, м. Вільнянськ, площею    

      228,2 кв.м.

           

Кінцевий термін подання документів для участі в конкурсі - 13.10.2021 року.

Строк виконання робіт -7 календарних днів.

 

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: 

- відповідна кваліфікація оцінювачів стосовно оцінки об'єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданими відповідно до чинного законодавства України;

- досвід суб'єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна;

- переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;

- письмова згода оцінювачів, яких додатково буде залучено суб'єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

Претенденти подають до комісії конкурсну документацію (нарочним).

Конкурсна пропозиція оформлюється окремо по кожному об'єкту оцінки та подається в запечатаному конверті з написом "Конкурсна пропозиція на конкурс", опечатаному печаткою учасника конкурсу.

Підтвердні документи подаються окремо в запечатаному конверті з написом "Підтвердні документи на конкурс" з описом вкладених документів.

До дати проведення конкурсу конверти з конкурсними документами зберігаються у секретаря комісії.

До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб'єктів оціночної діяльності, належать:

  • заява на участь у конкурсі за формою затвердженою наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075;
  • копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а такох копії кваліфікаційних документів оцінювачів;
  • копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (в календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь