A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Сузір’я талантів

Дата: 07.10.2021 16:09
Кількість переглядів: 497

      Згідно плану роботи навчально-методичного кабінету закладів спеціалізованої мистецької освіти на 2021-2022 навчальний рік, 30 вересня 2021 року, проводився майстер-клас за темою "Портрет з натури".

       Майстер - клас проводив Станислав Науменко,  викладач з фаху образотворчого  мистецтва Вільнянської дитячої художньої школи Вільнянської міської ради. На навчально-методичному заході були присутні 18 викладачів мистецьких шкіл Запорізької області та міста Запоріжжя. Талант художників відображений на фото.

        Масло і пастель, олівець і туш. Художник Станіслав Науменко експериментувати не боїться - ні з техніками, ні з жанрами. Численні підтвердження тому - на його портретах. Сам автор зізнається, себе бачить в першу чергу як портретиста. Особливе місце на полотнах займають дами бальзаківського віку.

          За словами художника, його найбільше цікавлять жінки віком близько 40 років. Вік цей подобається тому, що він переломний, і на обличчі можна багато написати. Для Станіслава Науменко портрет існує як подарунок людині. Він вважає, що він несе психологічний вплив на людину.

          Талант — це віра в себе, в свою силу. Станіслав Павлович завжди вірить не лише в себе, а й у своїх учнів, підтримує їх та вчить творити, адже справжнє мистецтво - вічне.

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь