A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 11.10.2021 15:53
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

      11 жовтня 2021 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Вільнянської міської ради, під керівництвом секретаря виконавчого комітету Вільнянської міської ради Світлани Шраменко. Комісія, що діє при виконавчому комітеті Вільнянської  міської ради, працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.

    У засіданні брали участь начальник служби у справах дітей Олена Павлюк, представники відділів та комунальних закладів освіти виконавчого комітету Вільнянської міської ради. На комісію було винесено десять питань, які попередньо детально опрацювали фахівці служби у справах дітей Вільнянської міської ради.

      Розглядалися питання про надання дозволів на дарування (продаж) квартир (будинків), право користування якими мають малолітні діти; про підготовку висновку про доцільність проживання малолітньої дитини разом з батьком;  про доцільність відібрання малолітніх та неповнолітніх дітей у матері, без позбавлення батьківських прав; про доцільність позбавлення батьківських прав відносно неповнолітнього сина; про виконання обов’язків опікуна відносно підопічного; про стан виконання батьківських обов’язків матір’ю відносно малолітніх дітей та інші питання.

       В ході розгляду питань до уваги взято участь батьків у долі та вихованні дітей, їх виховний потенціал та ставлення до виконання батьківських обов`язків,  забезпечення  належного догляду за дітьми, створення належних умов проживання, відносини в родинах, потреби дітей, інформацію про  здійснення соціального супроводу сімей фахівцями із соціальної роботи Вільнянського міського центру соціальних служб

         У ході засідання було заслухано клопотання та заяви, що надійшли до служби у справах дітей. Члени  комісії,  брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо.

     За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

 

Головний спеціаліст внутрішньої та інформаційної політики

відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету

Вільнянської міської ради Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь