A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання Вільнянського міского голови Наталі Мусієнко з прийдешніми святами: Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 13.10.2021 11:17
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

Шановні земляки, захисники України, відважні сини українського народу!

     14 жовтня Україна відзначає День захисників та захисниць України, День Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці і дає нам нагоду згадати про подвиги наших прадідів, які здобували й відстоювали українську свободу та незалежність. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Це свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків.

    Від імені депутатського корпусу, Вільнянської міської ради, її виконавчого комітету та себе особисто щиро вітаю всіх з цими знаменними святами, які стали символом зв’язку поколінь всього українського народу. В цей день ми вшановуємо військові традиції, мужність і героїзм наших захисників незалежної і територіальної цілісності України.

    Я висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави. Сердечно бажаю вам міцного козацького здоров’я, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра! Нехай любов до рідного краю й людська повага надихають вас на нові звершення у почесній і благородній справі служіння народові України!    

 

 З повагою,

міський голова Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь