A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Рейд  у зв’язку з введенням червоного рівня епідемічної небезпеки на Вільнянському центральному ринку

Дата: 19.10.2021 16:24
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

    19 жовтня дільничним офіцером поліції Вільнянського відділення поліції № 2 Запорізького районного управління ГУНП в Запорізькій області Валерієм Карповим було проведено рейд у зв’язку з введенням червоного рівня епідемічної небезпеки. Перевірялася торгівля промисловою групою товарів на Вільнянському центральному ринку Вільнянського районного споживчого товариства.

      Приватні підприємці, які реалізовують одяг, взуття, господарські товари та предмети домашнього вжитку, розпочали роботу 18 жовтня. ФОПи строго дотримуються усіх карантинних обмежень та вимог керівництва ринку: працюють у захисних масках, перебувають тільки на власних торгових майданчиках, «озброєні» антисептиками, тощо. У більшості торгівців “зелені сертифікати”, а хто їх не мав були попереджені згідно Постанови КМУ 1236 від 09.12.2020 року щодо обмежень у “червоній зоні” (робота на ринку за наявності експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який проведений не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу, ринку), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати)) та не допускаються з 20 жовтня до роботи у “червоній зоні”. Якщо відсутній повний курс вакцинації, будуть примінятися штрафні санкції.

        У відвідувачів ринку повинні бути також сертифікати вакцинації або результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який проведений не більш як за 72 години до здійснення заходу !

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь