A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Робота виконавчого комітету Вільнянської міської ради

Дата: 26.10.2021 16:04
Кількість переглядів: 482

  26 жовтня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, на порядок денний якого було винесено 4 питання.  У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Засідання пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко, за участю секретаря міської ради Світлани Шраменко, старост населених пунктів громади та керівників окремих структурних підрозділів.

         З основних питань членами виконавчого комітету Вільнянської міської ради було розглянуто про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, на послуги з централізованого опалення;  про погодження інвестиційної програми Орендного виробничого управління житлово-комунального господарства м. Вільнянська на 2021 - 2022роки; про затвердження вартості проєктної документації об’єкта "Водопостачання с. Петрівське Любимівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області - реконструкція (коригування) та інші.

        Членами виконкому було розглянуто додаткове питання з управління об’єктів комунальної власності. Засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.

 

 

 

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь