A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Сімнадцята сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 03.11.2021 16:32
Кількість переглядів: 874

Протокол від 28.10.2021

Про затвердження звіту про виконання бюджету Вільнянської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

Про затвердження розпоряджень Вільнянського міського голови.

Про внесення змін до Програми «Соціальний захист окремих категорій населення Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік», затвердженої рішенням міської ради від 18.03.2021 № 17 (зі змінами та доповненнями).

Про затвердження передавального акту Новогупалівської сільської ради.

Про затвердження передавального акту Любимівської сільської ради.

Про затвердження передавального акту КП «Новогупалівський сількомунгосп».

Про клопотання перед Міністерством юстиції України про прийняття до комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади нерухомого державного майна.

Про звіт міського голови щодо здійснення Вільнянською міською радою державної регуляторної політики у 2021 році.

Про затвердження плану діяльності Вільнянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чумаченку О.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Маюрі Л.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Юрченко Л.П..

«Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коваль І.А..

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сліпушенко Л.О. та Сліпушенку К.П.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Коростельовій Ю.С.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення фермерського господарства громадянам Черновій Н.Л.,Чернову С.Л., Чернову Р.С., Черновій Е.В., Мишак В.М., Мишак Н.І.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства гр. Калінбет В.Д..

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення виробничої діяльності гр. Кривенко О.В.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Чумаченку О.С..

Про розгляд звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки комунальної власності, розташованої за адресою:м. Вільнянськ, вул. Соборна, 49, гр. Єфіменко І.Є..

Про внесення змін до рішення десятої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання від 24.06.2021 р. № 44 «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Верховецькій Т.Є.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь