A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відкриття нового мультифункціонального майданчика для занять спортом

Дата: 30.11.2021 16:58
Кількість переглядів: 646

 

   

        Одним із проєктів в рамках програми «Здорова Україна», яка ініційована Президентом України в 2021 році, є створення мультифункціональних спортивних майданчиків. У громадах на території будуються такі майданчики з метою покращення умов для занять фізичною культурою і спортом населення. Однією з головних умов для включення до обласного переліку мультифункціональних спортмайданчиків стала готовність територіальних громад до співфінансування за рахунок місцевих бюджетів не менше ніж 10% вартості майданчика. При цьому на 80% фінансування відбуватиметься за державні кошти, а саме за рахунок субвенції на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери, і ще на 10% – з обласного бюджету.

      Будівництво мультифункціонального майданчика для занять спортом біля гамназії “Світоч”, по вул Бочарова для міста є знаковою подією, адже сучасний мультифункціональний майданчик зі штучним покриттям дозволить дітям ще активніше долучатися до спорту, допомагатиме розвиватися юним спортсменам у професійному зростанні.

      Проєкт реалізовано шляхом співфінансування з державного і місцевого бюджетів. Загальна кошторисна вартість склала 480 000 грн., з міського бюджету виділено - 48 000 грн.

          Спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті, а діти, сильні тілом та духом – це запорука успішного майбутнього нашої громади!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь