A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Як пройшла позачергова двадцята сесія Вільнянської міської ради

Дата: 09.12.2021 17:03
Кількість переглядів: 722

          9 грудня відбулось засідання постійних профільних комісій Вільнянської міської ради, якими було розглянуто 13 питань, що включені до порядку денного сесії.

         Після засідання комісій відбулось пленарне засідання двадцятої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили одне з важливих питань - Про клопотання до Запорізької обласної ради щодо передачі об’єкта соціальної інфраструктури «Водопостачання с. Петрівське Любимівської сільської ради Запорізького району Запорізької області - реконструкція» (коригування)».

            Не менш важливими були питання: Про затвердження Програми «Новий рік» на 2022 рік та  про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 № 19 "Про перейменування комунальної установи "Вільнянська централізована бібліотечна система" Вільнянської районної ради, затвердження нової редакції Статуту, структури та чисельності" та ці програми депутати не прийняли. Вони будуть винесені на наступну сесію.     

     Засідання чотирнадцятої позачергової сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на сайті.

 

Робота лічильної комісії

 

 

Міський голова та секретар Вільнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь