A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Проєкти рішень двадцятої першої сесії Вільнянської міської ради

Дата: 10.12.2021 10:14
Кількість переглядів: 806

Порядок денний 21 сесії Вільнянської міської ради

Про затвердження Програми «Питна вода Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік»

Про затвердження "Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік"

Про затвердження "Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік"

Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік

Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік.

Про звільнення ДУ «Кам’янська виправна колонія (№ 101)» від сплати державного мита у 2022 році

Про звільнення ДУ «Вільнянська виправна колонія (№20)» від сплати державного мита у 2022 році

Про виконання плану роботи Вільнянської міської ради восьмого скликання за 2021 рік.

Про затвердження Плану роботи Вільнянської міської ради на 2022 рік.

Про визнання офіційного електронного джерела інформації Вільнянської міської територіальної громади

Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 № 24 «Про перейменування комунального закладу «Вільнянська дитяча музична школа» Вільнянської районної ради, затвердження нової редакції Статуту, структури та чисельності»

Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 № 25 "Про перейменування комунального закладу «Вільнянська дитяча художня школа» Вільнянської районної ради, затвердження нової редакції Статуту, структури та чисельності "

Про заміну сторони орендаря по договору оренди землі від 22.10.2020 р.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства гр. Євтушенко К.В.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства гр. Євтушенко О.Ж.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства гр. Кравченку Є.А.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Секретарьовій Т.В.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Матвійчуку С.О.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Гроні В.О.

Про розгляд клопотання гр. Горбань В.С. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про розгляд клопотання гр. Точиліна В.О. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про розгляд клопотання гр. Дремуха С.О. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

Про розгляд клопотання гр. Козієнка О.С. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь