A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відкриття мультифукціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям

Дата: 15.12.2021 16:50
Кількість переглядів: 598

   Фото без опису  

    На підтримку ініційованої Президентом України Національної програми «Здорова Україна» та з метою популяризації фізичної культури та спорту на території Вільнянської міської територіальної громади 29.07.2021 рішенням міської ради № 62 затверджена місцева ІІрограма придбання мультифункціональних спортивних майданчиків для Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік.

     Заходи щодо реалізації програми включають: розроблення проєктно-кошторисної документації, затвердження місць розташування спортивних майданчиків, проведення робіт з будівництва та облаштування спортивних майданчиків зі штучним покриттям, монтаж вуличних тренажерів.

        У межах програми на цьому ж стадіоні гімназії «Світоч» 6 серпня поточного року відбулося урочисте відкриття локації спортивного майданчика. А 15 грудня було урочисто відкрито мультифукціональний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Вартість встановленого спортивного майданчнка складає  477 тис. 450 грн., з яких  по 10 відсотків фінансувалися з обласного та місцевого бюджету, решта 80 відсотків з державного бюджету. Відкривали майданчик заступник міського голови Віктор Плахотя, секретар міської ради Світлана Шраменко, директор Вільнянської ДЮСШ «Колос» Ігор Пілявський та депутат Вільнянської міської ради Володимир Негрей. Школярі гімназії “Світоч” випробували локації та показали, що вміють.

     Встановлення цього спортивного майданчика дає можливість: створити умови для забезпечення проведення змістовного, активно-рухового дозвілля дітей, підлітків та дорослого населення громади; поліпшити рівень фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед населення; підвищити рівень та якість забезпечення населення спортивними спорудами з сучасним обладнанням. 

       Здорові діти сьогодні - здорова нація завтра!

Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь