A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

День Святого Миколая у Вільнянській міській територіальній громаді

Дата: 19.12.2021 08:38
Кількість переглядів: 472

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості і втіхи.

З нагоди 19 грудня - Дня Святого Миколая, на площі Фестивальній з піснями та хороводами відбулось урочисте відкриття головної ялинки міста. Свято відкрили міський голова Наталя Мусієнко та КУ «Вільнянський центр культури та дозвілля» Вільнянської міської ради. Святий Миколай вітав дітей на площі та разом з міським головою водив хороводи з малечею навколо ялинки.

Атмосфера свята була казковою: у повітрі лунав веселий сміх дітей, новорічний настрій та сніжна заметіль. Свято наближається і це відчувалось з відкриттям красуні ялинки.

Привітання з Днем Святого Миколая міського голови Наталі Мусієнко та хоровод навколо ялинки.

 

Святий Миколай завітав й у дитяче відділення КНП «Вільнянської багатопрофільної лікарні» Вільнянської міської ради. Щороку стало доброю традицією, коли працівники Вільнянської міськради на чолі з міським головою Наталею Мусієнко в День Святого Миколая відвідують дитяче відділення Вільнянської лікарні, щоб привітати зі святом дітей, які новорічні свята проводять на лікарняному ліжку. Кожен з діточок отримав солодкий подарунок та привітання зі святом. Не залишилися без подарунків й діти з сімей, загиблих учасників АТО. З радістю отримали солодощі та фотографувалися.

- Спільними зусиллями ми змогли принести малечі радість. Висловлюємо подяку всім, хто приєднався до привітань. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються, - зазначила міський голова Наталя Мусієнко.

 

Вікторія Верещага (Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь