A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Двадцять перша сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 29.12.2021 13:12
Кількість переглядів: 645

Порядок денний 21 сесії

Протокол 21 сесії

Про затвердження Програми «Питна вода Вільнянської міської територіальної громади на 2022  рік».

Про затвердження «Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади  на 2022 рік».

Про затвердження «Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік».

Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік.

Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік.

Про виконання плану роботи Вільнянської міської ради восьмого скликання за 2021 рік.

Про затвердження Плану роботи Вільнянської міської ради на 2022 рік.

Про функціонування офіційного вебсайту Вільнянської міської  територіальної громади.

Про звільнення ДУ «Вільнянська виправна колонія (№ 20)» від сплати державного мита у 2022 році.

Про звільнення ДУ «Кам’янська виправна колонія (№ 101)» від сплати державного мита у 2022 році.

Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 № 25 «Про перейменування комунального закладу «Вільнянська дитяча художня школа» Вільнянської районної ради, затвердження нової редакції Статуту, структури та чисельності.

Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 № 24 «Про перейменування комунального закладу «Вільнянська дитяча музична школа» Вільнянської районної ради, затвердження нової редакції Статуту, структури та чисельності.

Про заміну сторони орендаря по договору оренди землі від 22.10.2020р.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства гр. Євтушенко К.В.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства гр. Євтушенко О.Ж.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства гр. Кравченку Є.А.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Матвійчуку С.О.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Секретарьовій Т.В. 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Гроні В.О. 

Про розгляд клопотання гр. Точиліна В.О. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про розгляд клопотання гр. Козієнка О.С. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку.

Про розгляд клопотання гр. Дремуха С.О. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Про розгляд клопотання гр. Горбань В.С. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження Програми «Новий рік» на 2022 рік.

Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 № 28 «Про затвердження структури виконавчих органів ради та їх загальної чисельності» (зі змінами).

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.12.2020 №56 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінам та доповненнями).

Про затвердження розпоряджень Вільнянського міського голови.

Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 № 18 «Про перейменування комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільнянської районної ради, затвердження нової редакції Статуту, структури та чисельності».

Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 № 21 «Про перейменування комунальної установи «Вільнянський районний будинок культури та дозвілля» Вільнянської районної ради, затвердження нової редакції Статуту, структури та чисельності».

Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020 № 29 (зі змінами).

Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік, затвердженої рішенням міської ради від 25.11.2021 року № 16.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь