Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ВІДБУЛАСЯ ПРЯМА «ГАРЯЧА» ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ З МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ НАТАЛЕЮ МУСІЄНКО

Дата: 29.12.2021 16:21
Кількість переглядів: 503

Фото без опису

29 січня відбулася пряма «гаряча» телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідала міський голова Наталя Мусієнко.

Протягом п’яти годин надійшло 7 звернень від мешканців не лише міста Вільнянська, але й інших населених пунктів Вільнянської міської територіальної громади.

Основне питання, з якими телефонували вільнянці, - це ліквідація наслідків негоди, яка протягом останніх днів наробила чимало шкоди.

За інформацією житлово-комунального відділу виконавчого комітету міської ради, у період снігопадів усі сили обслуговуючих організацій (ТОВ «Ремшляхбуд», ПП ТСЦ «Простор», КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області») та фермерських господарств, у володінні яких є снігоочисна техніка, були спрямовані на розчищення та посипку доріг та тротуарів, парків на території громади.

Також громадянами були порушені питання комунального господарства, соціального захисту, роботи закладів освіти та медицини, отримання адміністративних послуг тощо.

На усі поставлені запитання міським головою були надані ґрунтовні відповіді та пояснення.

Звернення, які потребували вирішення, були поставлені на контроль, інші – вирішувалися відразу за участі начальників відділів міської ради та її виконавчого комітету, керівниками комунальних закладів та служб.

Відділ організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь