A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ СКАСОВУЮТЬСЯ ОБМЕЖЕННЯ «ЧЕРВОНОГО» РІВНЯ ЕПІДНЕБЕЗПЕКИ

Дата: 29.12.2021 14:24
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

У Запорізькій та Волинській областях з 30 грудня скасовуються обмеження «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яке відбулося під головуванням Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова за дорученням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Участь у засіданні в онлайн режимі взяли перший заступник голови ОДА Володимир Шустов, керівниця апарату ОДА Зінаїда Бойко, керівники структурних підрозділів.

- Наразі не залишається областей в «червоному» статусі, в Новий рік входимо на такій позитивній ноті. Щоб так залишилося, маємо ще пильніше берегти своє здоров’я та здоров’я оточуючих. Керівників областей закликаю подбати про те, аби темпи вакцинації не знижувалися, а в громадських місцях були дотримані карантинні обмеження, — наголосив Міністр Олексій Чернишов. 

Крім того, за рішенням Державної комісії ТЕБ та НС Волинська та Запорізька облдержадміністрації мають вжити заходів задля дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для відповідного рівня епіднебезпеки поширення COVID-19. А також забезпечити щоденну оцінку епідемічної ситуації та, за необхідності, вжити додаткових заходів, спрямованих на стримування поширення коронавірусної хвороби.

Департамент культури та інформаційної політики Запорізької ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь