A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЯКИХ ПРАЦІВНИКІВ ШУКАЮТЬ РОБОТОДАВЦІ НАПЕРЕДОДНІ СВЯТ?

Дата: 31.12.2021 09:55
Кількість переглядів: 632

В базі даних служби зайнятості Запорізької області за січень-листопад поточного року налічувалось 24,3 тис вакансій. Є професії, які залишаються затребуваними тривалий час. Серед таких велику частку складають робітничі професії.

Слід врахувати, що ринок праці змінюється в залежності від сезону. Наприклад у весняному топі вакансій  перші місця посідають професії, які затребувані у сільському господарстві та задіяні у сфері відпочинку  у літній сезон. А що ж відбувається з попитом в передноворічний період?

Керівник Запорізької обласної служби зайнятості Ірина Дуднік запевняє: «Наразі найпопулярнішими професіями, на які нині існує попит, є професії кваліфікованих робітників – продавці, слюсарі, водії, кухарі, медсестри, електромонтери, охоронники, електрогазозварники, маляри, оператори котельні, токарі та інші представники робочих професій. Роботодавці також шукають бухгалтерів, вихователів, менеджерів та вчителів з відповідним досвідом роботи.

Водночас кількість заявок на підбір продавців у грудні, порівняно з листопадом, збільшилась на 46%. Також дещо зріс попит на барменів, кухонних працівників, офіціантів, барист та гардеробників.»

Додаткову інформацію можна отримати у відділі надання соціальних послуг Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (06143)4-30-07


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь