A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Двадцять друга сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 24.01.2022 16:44
Кількість переглядів: 587

Порядок денний

Протокол засідання 22 сесії Вільнянської міської ради

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Верховецькій Т.Є.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Корнієнко Н.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Воробйову І.Я.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Донець Ю.О.

Про плату за харчування у закладах освіти, які є комунальною власністю Вільнянської міської ради у 2022 році та затвердження Порядку харчування у закладах освіти Вільнянської міської ради

Про звіт щодо виконання Програми надання фінансової підтримки соціально незахищеним верствам населення м. Вільнянська для оснащення вузлами комерційного обліку води на 2021 рік, затвердженої рішенням Вільнянської міської ради від 24Л2.2020 № 51 ( зі змінами)

Про затвердження Програми надання фінансової підтримки соціально незахищеним верствам населення м.Вільнянська для оснащення вузлами комерційного обліку води на межі майнової належності у точці приєднання до зовнішніх інженерних мереж на 2022рік

Про затвердження Порядку надання фінансової підтримки соціально незахищеним верствам населення для оснащення вузлами комерційного обліку води на межі майнової належності у точці приєднання до зовнішніх інженерних мереж на 2022 рік

Про звіт щодо виконання міської Програми «Новий рік» на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради від 24Л2.2020 № 46 (зі змінами)

Про умови оплати праці міського голови Мусієнко Н.О.

Про затвердження переліку об’єктів Вільнянської міської територіальної громади, на яких у 2022 році будуть відбувати покарання засуджені до громадських робіт, а також особи, яким громадські роботи призначено як адміністративне стягнення та види цих робіт

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шкребтан І.Д.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кучеренко Л.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Богомазюку І.В. та Богомазюк І.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Федорченку В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу гр. Макаренку О.М.

Про втрату чинності рішення XXIV сесії Вільнянської міської ради від 23 жовтня 2008 року № 13 «Про вилучення та надання земельних ділянок»

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу гр. Дайлідоніс Р.С.

Про поновлення договору оренди землі від 02.02.2012 року, укладеного з ФОП Ломпасом Ю.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь