A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Робоча поїздка голови Запорізької районної державної адміністрації Олега Буряка. Вакцинація - дієвий спосіб зупинити нову хвилю короновірусу!

Дата: 27.01.2022 10:02
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

 

      26 січня з робочою поїздкою до Вільнянської міської територіальної громади завітав голова Запорізької районної державної адміністрації Олег Буряк. На нараду були запрошені всі голови ОТГ Запорізького району. Нарада відбулась у приміщенні Вільнянської міської ради по вул. Бочарова, 12 за участі міського голови Наталі Мусієнко. Порушувалися питання вакцинації в ОТГ району та виділення коштів з громад на утримання КНП “Вільнянська багатопрофільна лікарня”, встановлення в лікарні кисневого обладнання.

     Враховуючи, що до комунальної власності громади було передано заклади охорони здоров’я, що надавали відповідні послуги всьому населенню колишнього Вільнянського району, Вільнянська лікарня продовжує надавати медичні послуги, але на жаль за рахунок коштів Вільнянської міської територіальної громади. В період локдауну КНП “Вільнянська багатопрофільна лікарня” обслуговувала все населення колишнього Вільнянського району й навіть Запоріжжя за кошти з міського бюджету громади. Тому питання компенсації та виділення коштів з громад  на утримання КНП “Вільнянська багатопрофільна лікарня” є важливим й потребує невідкладного вирішення.

         Основною метою вакцинації проти COVID-19 залишається попередження тяжкого перебігу хвороби, особливо серед груп ризику, та збереження життів, а також захист системи охорони здоров’я від перенавантаження. Саме тому критично важливо, щоб якомога більше  жителів громад та медичних працівників пройшли первинний курс вакцинації проти COVID-19. Вакцинація допомагає уникнути нового штаму вірусу “Омікрон” та зупинити нову хвилю короновірусу та й самого локдауну.

Фото без опису

Фото без опису

 

Вікторія Верещага (Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь