A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Клієнтський простір впровадив нову послугу - продаж газового обладнання

Дата: 28.01.2022 14:56
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

З кінця 2020 року 104.ЮА Клієнтський простір впровадив нову послугу - продаж газового обладнання. Котли, водонагрівачі, лічильники, модеми, сигналізатори (тощо) - все необхідне для комфорту та затишку у будинках споживачів.

Експертну консультацію щодо підбору обладнання клієнтам надають персональні менеджери які контролюють процес встановлення приладів та отримання гарантії від сертифікованих виробників газового обладнання. Якщо виникає необхідність придбати газовий котел, встановити модем 104UA SMART, зробити реконструкцію, замінити газове обладнання або підключитися до газопостачання (або приєднатись до системи газопостачання) - споживач має можливість звернутись до Персонального менеджера, який допоможе заповнити необхідні документи, контролюватиме процес і терміни виконання робіт. Персональний менеджер постійно знаходиться з клієнтом на зв’язку.

Персональний менеджер - спеціаліст, який порадить і підбере ідеальне рішення для будь-якого клієнта компанії.

З метою розвитку співпраці та ознайомлення з послугами компанії, 09.02.2022 року о 15:00 год. дня за адресою: місто Вільнянськ вул. Козацька,2 (104.ua Клієнтський простір), запрошуємо представників квартальних району прийняти участь у «круглому столі» для обговорення питань, зокрема популяризації онлайн-сервісів компанії та питань заміни (встановлення) газового обладнання, тощо.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь