Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ

Дата: 31.01.2022 16:57
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

       31 січня під головуванням заступника міського голови   Віктора Плахоті  відбулося засідання міської комісії з питань звільнення окремих категорій  громадян від плати за надання   соціальних  послуг громадянам, що мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд і допомогу територіальним  центром  соціального  обслуговування (надання соціальних послуг) Вільнянської міської ради.

        На порядку денному комісії було заслухано 13 питань, прийняті відповідні рішення, з дебільшого на користь громадян. Комісія, при  розгляді звернення враховує всі обставини, що склалися в сім’ї:  матеріальні умови, склад  і вік членів сім’ї, доходи, розмір платежів за комунальні послуги, стан здоров’я та інші умови проживання, що впливають на соціальну незахищеність громадянина.

          Повноваження комісії: для вирішення питання щодо звільнення від оплати за надання соціальних послуг, заявник подає на ім’я голови комісії письмову заяву, до якої додаються наступні документи: акт обстеження матеріально – побутових умов проживання; копія довідки до акту огляду МСЕК про інвалідність – при потребі; довідка від лікаря про стан здоров’я особи та/або членів сім’ї; довідка від лікаря, про наявність психічних та поведінкових розладів членів сім’ї, у тому числі пов’язані з вживанням психоактивних речовин – при потребі; документи, які підтверджують втрату соціальних зв’язків, у тому числі під час перебування одного з членів сім’ї у місцях позбавлення волі – при потребі;  довідка про склад сім’ї;  довідка про доходи.

       Комісія розглядає письмову заяву особи щодо звільнення від оплати за надання соціальних послуг та підстави, які спонукали особу звернутися з  заявою про звільнення від оплати за надання соціальних послуг. Комісія вивчає обставини, які стали причиною звернення особи щодо звільнення від оплати за надання соціальних послуг.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь