A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Робота з обдарованими учнями – це один із найважливіших напрямків навчально-виховного процесу підростаючого покоління.

Дата: 02.02.2022 16:46
Кількість переглядів: 384

 

Фото без опису

      Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 22.11.2021 № 509 «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та підготовку до участі у ІV етапі у 2021/2022 навчальному році», на території Запорізького району 16 територіальними громадами спільно з відділом освіти, охорони здоров’я, культури і спорту Запорізької районної державної адміністрації у період з 27.11.2021 по 24.12.2021 проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

      Всього у ІІ етапі олімпіад взяло участь 959 дітей із 56 закладів загальної середньої освіти територіальних громад району. До складу команд Запорізького району  для участі у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з 18 предметів відібрано 108 учасників з 13 громад:

       Вільнянська міська рада – 25; Матвіївська сільська рада – 22; Кушугумська селищна рада – 17; Новомиколаївська селищна рада – 9; Біленьківська сільська рада – 9; Степненська сільська рада – 7; Тернуватська селищна рада – 6; Широківська сільська рада – 5; Павлівська сільська рада – 4; Петро-Михайлівська, Михайло-Лукашівська, Таврійська сільські та Комишуваська селищна ради відібрано по 1 учаснику.

       Відомі результати з іноземної мови: Іван Скубицький, учень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Вільнянської міської ради посів почесне ІІІ місце в олімпіаді з німецької мови (вчитель Жанна Танасенко); Андрій Павленко, учень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Вільнянської міської ради посів почесне ІІІ місце в олімпіаді з англійської мови (вчитель Ольга Марченко). Вітаємо представників громади за призові місця й відмінні знання з іноземних мов!

    Робота з обдарованими учнями – це один із найважливіших напрямків навчально-виховного процесу підростаючого покоління. Висловлюємо щиру вдячність всім дітям та педагогам нашої громади, які беруть участь у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад. Підтримуємо наших учасників і бажаємо всім гідних результатів!

 

 

Головний спеціаліст внутрішньої та інформаційної політики

відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету

Вільнянської міської ради Вікторія Верещага

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь