A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Міні-ярмарок вакансій від ТОВ «НВО «РІСТ

Дата: 04.02.2022 14:34
Кількість переглядів: 338

 

      03.02.2022 у Вільнянській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості пройшов міні-ярмарок  вакансій  від  ТОВ «НВО «РІСТ». На поточний момент підприємству потрібні головний бухгалтер, бухгалтери, економісти із збуту, помічник керівника та низка інших вакансій.

    Цільова аудиторія заходу – безробітні з бухгалтерською, економічною, фінансовою освітою або з відповідним професійним досвідом.

     Керівництвом підприємства була надана вичерпна інформація щодо історії створення та розвитку підприємства, його напрямку діяльності, особливостей функціонування у сучасних умовах. Безробітні були поінформовані про перспективи розширення виробництва за рахунок додаткових замовлень, які вдалося отримати як від вітчизняних підприємств залізничного машинобудування, так і  міжнародних контрактів, що відповідно вплинуло на збільшення кадрових потреб та розширення переліку актуальних вакансій.

      Роботодавцем було надано роз’яснення про оплату праці, соціальний пакет, транспортну доступність та наявність пільг для співробітників. Заробітна плата для працівників з вищою освітою роботи на випробувальному терміні складає від 8000 грн., а її фактичний кінцевий рівень залежить від персональної ефективності співробітника.

     Під час заходу слухачі задавали питання, кожному були надані інформаційні матеріали, проведені індивідуальні співбесіди.

     Бажаючих було запрошено на підприємство для проходження співбесіди з керівництвом за адресою: Вільнянськ, Софіївська, 5. Детальну інформацію по вакансіям можна отримати за телефоном (050) 322-37-76.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь