A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради

Дата: 10.02.2022 16:45
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

      10 лютого  відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, на порядок денний якого було винесено 58 питань.  У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Засідання пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко, за участю секретаря міської ради Світлани Шраменко, старост населених пунктів громади та керівників окремих структурних підрозділів.

         З основних питань членами виконавчого комітету Вільнянської міської ради було розглянуто про стан організації інклюзивного навчання у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Вільнянської міської територіальної громади; про хід виконання Програми розвитку освіти Вільнянської міської ради на 2021-2022 роки; про звіт щодо виконання Цільової програми розвитку фізичної культури і спорту у Вільнянській міській територіальній громаді на 2021 рік; про звіт міського голови про роботу виконавчих органів ради за 2021 рік; про звіт щодо виконання міської цільової Програми забезпечення цивільного захисту населення і території від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникнення, забезпечення техногенної та пожежної безпеки у м. Вільнянську на 2021 рік; про затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами на території Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік; про затвердження Програми «Територіальна оборона Вільнянської міської ради 2022 рік» та інші.

        Зі звіту начальника відділу освіти та культури Лариси Ганової, у Вільнянській міській дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос»  працюють 5 спортивних відділень: веслування академічного, футболу, боксу, волейболу, дзюдо, де займається 387 вихованців;

- бокс (м. Вільнянськ) – 43 учня;

- веслування академічне (с. Михайлівка) -16 учнів;

- волейбол (м. Вільнянськ, Михайло-Лукашівська ЗОШ) – 128 учнів;

- дзюдо (м. Вільнянськ) – 116 учнів;

- футбол (м. Вільнянськ) – 84 учня;

У закладах загальної середньої освіти 5 гуртків та секцій фізкультурно-спортивного напрямку, якими охоплено 150 вихованців.

У Центрі дитячо-юнацького розвитку та дозвілля у туристському гуртку «Горизонт» займається 30 вихованців.

У 2021 році на утримання Вільнянської міської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» із бюджету громади виділено кошти в сумі 3 104,00 тис. грн.

       З міського бюджету виділяються додатково кошти для підтримки дітей з особливими потребами, так як освітня субвенція дуже замала. За висновками комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, наданими спеціалістами ІРЦ, у закладах загальної середньої освіти громади тримується така мережа інклюзивних класів у: Вільнянській загальноосвітній школ  І-ІІІ ступенів № 1- 6 інклюзивних класів (1, 2, 3, 4, 5, 7), навчається 9 учнів; Вільнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 - 4 інклюзивні  класи (1, 2, 4, 8), навчається 8 учнів; Вільнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 - 5 інклюзивних класів (1, 2, 3, 4, 6), навчається 10 учнів; Вільнянській гімназії «Світоч» - 1 інклюзивний клас (1), навчається 1  учень; Любимівському навчально-виховному комплексі - 1 інклюзивний клас  (8), навчається 1 учень; та мережу інклюзивних груп у: дошкільному навчальному закладі ясла-садок № 3 «Сонечко» - молодша група – 1, старша група – 2; дошкільному навчальному закладі ясла-садок № 5 «Казочка» - старша група – 3, старша група – 3; дошкільному навчальному закладі ясла-садок № 6 «Дзвіночок» -молодша – 3, середня -2, середня – 2, старша група – 3, старша група – 2.

        Також членами виконавчого комітету було розглянуто звіт щодо виконання Програми підтримки та розвитку КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня” та звіти щодо виконання медичних Програм  підтримки лікарні з різних захворювань.     

         Членами виконкому було розглянуто питання захисту прав дітей, попередньо опрацьовані комісією Вільнянської міської ради з питань захисту прав дитини.

Засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.

 

  Вікторія Верещага

(Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради)

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь