A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Ярмарок вакансій від холдингу «МЕТІНВЕСТ»

Дата: 13.02.2022 08:48
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

10.02.2022 у приміщенні Вільнянської міської ради відбувся ярмарок вакансій від холдингу «МЕТІНВЕСТ», до складу якого входять ПАТ «Запоріжсталь», ПрАТ «Запоріжкокс», ПрАТ «Запоріжвогнетрив», ТОВ «Запорізький ливарно-механічний завод», ТОВ «МЕТІНВЕСТ-ПРОМСЕРВІС».

З боку організаторів на заході були присутні заступник голови Вільнянської міської ради – Плахотя Віктор Григорович, начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Запорізького обласного центру зайнятості – Заліпяцька Тетяна Вікторівна, директор Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості – Величко Людмила Анатоліївна, начальник механічного цеху Запорізького ливарно-механічного заводу – Дмітрієв Юрій Олександрович, провідний спеціаліст Центр Кар'єри Метінвест – Севрук Дана Вікторівна.

Цільова аудиторія заходу – безробітні, які перебувають на обліку у Вільнянській районній філії та шукачі роботи – мешканці Вільнянської громади.

Директор філії Л. Величко та начальник відділу Запорізького ОЦЗ Т. Заліпяцька, як представники служби зайнятості, а також заступник Вільнянського міського голови В. Плахотя привітали присутніх, наголосили на важливості проведення заходів у такому форматі, де шукачі роботи можуть безпосередньо отримати актуальну інформацію від роботодавця та побажали плідної співпраці.

Далі спеціаліст Центр Кар'єри Метінвест - Д. Севрук, презентувала холдинг в цілому, його корпоративні цінності, принципи соціальної відповідальності, прозорість відносин та чітке розуміння важливості інвестувати зусилля компанії у власний кадровий потенціал.

Було розібрано структуру актуальних вакансій по кожному з підприємств групи, детально зупинились на соціальному пакеті, який об’єктивно вважається одним із найкращих в Україні серед підприємств даної галузі. Окремо акцентувалась увага на відповідальному ставленні компанії до якості та безпечності умов праці, наявності спеціального одягу, засобів індивідуального захисту.

Звісно, що було зауважено і про рівень повністю офіційної заробітної плати, яка, до речі, виплачується тричі на місяць та сумарно складає від 10 до 30 тис. грн. «на руки» в залежності від кваліфікації, і про транспортну доступність, і про можливості професійного навчання для працівників, які не мають відповідної освіти. Для мешканців віддалених населених пунктів передбачена можливість проживання у гуртожитку в Запоріжжі неподалік від підприємства.

Начальником механічного цеху ЗЛМЗ – Ю. Дмітрієвим було надано вже більш конкретну інформацію по вакансіям саме на ливарно-механічному заводі, на який потрібні верстатники на металообробне устаткування. Зараз на заводі відбувається модернізація верстатного парку і в планах підприємства переорієнтуватись на так званий «залізничний графік» (день/ніч/48), але для цього потрібно доукомплектувати штат токарями, шліфувальниками, фрезерувальниками.

Як варіант, компанія може навчати безробітних, які перебувають на обліку у службі зайнятості, безпосередньо у себе на виробництві під наглядом наставника протягом трьох місяців з подальшим гарантованим працевлаштуванням.

Під час заходу слухачі задавали питання, кожному були надані інформаційні матеріали, проведені індивідуальні співбесіди.

Всіх зацікавлених у отриманні стабільної офіційної роботи було запрошено до Центр Кар'єри Метінвест для проходження співбесіди за адресою: Запоріжжя, пр-т Металургів, 24.

Детальну інформацію по вакансіям, а також інформацію про можливість пройти онлайн співбесіду можна отримати за телефоном гарячої лінії 0 800 606-000, а також у фахівців Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь