A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

«У ЇХ СЕРЦЯХ ЖИЛА УКРАЇНА» до Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 18.02.2022 16:12
Кількість переглядів: 438

 

Фото без опису

  Світлій пам’яті Героїв Небесної Сотні в закладах Вільнянської централізованої бібліотечної системи пройшли заходи, присвячені вшануванню подвигу українців, загиблих під час Революції Гідності.

     До цієї скорботної дати в бібліотеці оформлено виставку-пам’ять «Герої, які будуть жити вічно», яка містить документальні та художні книги сучасних українських авторів про події на Майдані та підбірку газетних статей «Вони загинули за Україну».

    Для учнів Вільнянських навчальних закладів бібліотекарі провели патріотичну годину «У їх серцях жила Україна», урок мужності «Їх буде пам’ятати Україна», урок пам’яті «Живим – уклін, загиблим – слава» (Новогупалівська СБФ).

      Працівники бібліотек разом з учнями відновили хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках, згадали всіх Героїв Небесної Сотні, переглянули відеосюжети про трагічні події Майдану. У ході заходів лунали патріотичні вірші та пісні, відеосюжети, також була представлена документальна книжкова виставка «Небесна Сотня – Герої ХХІ століття».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь