A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Помічники народного депутата України Нікітіної Марини Вікторівни провели особистий прийом громадян

Дата: 21.02.2022 14:27
Кількість переглядів: 360

 

Фото без опису

          Вільнянська міська рада на чолі з міським головою Наталею Мусієнко, виконавчий комітет та депутатський корпус міської ради докладають максимум зусиль для сталого життєзабезпечення території. Кожен з команди переймається долею комунальних установ та закладів, розвитком галузей освіти, спорту, медицини та культури. Разом з тим використовують усі можливості для процвітання громади, покращення рівня життя її мешканців, поліпшення умов надання різних видів послуг, залучаючи до цього депутатів усіх рівнів.  

        21 лютого у приміщенні Вільнянської міської ради відбувся особистий прийом громадян помічниками народного депутата України Марини  Нікітіної.

         Керівники комунальних установ та закладів, пересічні громадяни звернулися до Сергія Курдася та Мар’яни Залозної з проханням у вирішенні нагальних проблемних питань.

    Головний лікар комунального некомерційного підприємства «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради Олег Іващенко обговорив з Сергієм Курдасем проблеми протипожежної безпеки Вільнянської багатопрофільної лікарні, яка надає медичні послуги мешканцям не лише Вільнянської міської територіальної громади, але й населенню інших громад колишнього Вільнянського району та міста Запоріжжя. Тому забезпечення приміщень системами протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація) відповідно до вимог державних будівельних норм та оброблення дерев’яних елементів усіх підвідомчих об’єктів вогнезахисним розчином є першочерговим та необхідним.

         З метою поліпшення галузі охорони здоров’я, головний лікар комунального некомерційного підприємства Вільнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Вільнянської міської ради Олена Демченко звернулась із проханням у сприянні виділення коштів на придбання автомобіля для обслуговування дитячого та дорослого населення, з метою надання невідкладної медичної допомоги, обслуговування вагітних та дітей 1-го року життя; утеплення зовнішніх стін приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 2, 3 м. Вільнянськ (вул.Бочарова, 26), для придбання системи протипожежного захисту  амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 2, 3 м. Вільнянськ.

      Особливу увагу помічників народного депутата було зосереджено на вирішенні проблемних питань галузі освіти. Так, начальник відділу освіти та культури міської ради Лариса Ганова наголосила на необхідності установки системи оповіщення та пожежної сигналізації відповідно до вимог ДБН для Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Вільнянської міської ради. Не менш актуальним є питання придбання обладнання та модернізації  їдальні (харчоблоку) Вільнянської гімназії «Світоч» Вільнянської міської ради. Оновлення комп’ютерного обладнання для комп’ютерного класу  Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Вільнянської міської ради також було обговорено з Сергієм Олексійовичем та Мар’яною Вікторівною.

     Не залишились поза увагою й проблеми у старостинських округах Вільнянської міської територіальної громади. Присутні обговорили необхідність проведення ремонту доріг комунальної власності Любимівського старостинського округу. Нещодавно виникла необхідність вирішення питання відновлення маршрутного сполучення з сільськими населеними пунктами вказаного старостинсього округу, або придбання комунального транспорту для його здійснення, адже відсутність такого сполучення може призвести до колапсу, коли люди з віддалених населених пунктів не можуть дістатися ні на роботу у міста Вільнянськ, Запоріжжя, ні до продуктових магазинів, ні до аптек, ні до лікарні.

      Завершення  проєктно-кошторисної  документації «Нове будівництво  водопровідної мережі від м. Вільнянськ до с. Новогупалівка Запорізького району Запорізької області» потребує нагального вирішення, адже без питаного водопостачання залишились населені пункти Новогупалівського старостинського округу. Під час обговорення цього питання, помічники народного депутата рекомендували звернути увагу на державні цільові програми, разом з тим пообіцяли вжити усіх можливих заходів для вирішення й цього питання.

         З метою покращення санітарного стану міста та вирішення питань організації забезпечення належного рівня та якості надання послуг з благоустрою території Вільнянської міської територіальної громади, здійснення ефективних і комплексних заходів з утримання населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування, директор комунального підприємства «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області» Тетяна Швець звернулась з проханням у вирішенні питання щодо придбання нового спецавтотранспорту в кількості 2-х одиниць (для збору та вивезення твердих побутових відходів та для вивезення великогабаритного / будівельного сміття).

       Чимало вільнянців звернулось до Сергія Курдася та Мар’яни Залозної з проханням у вирішенні особистих питань: надання матеріальної допомоги на оздоровлення, вирішення ряду соціально-побутових та житлово-комунальних питань.

       Сергій Олексійович та Мар’яна Вікторівна ґрунтовно поспілкувалися з керівництвом Вільнянської міської територіальної громади та керівниками комунальних підприємств та закладів, запевнили на предметному вивчені усіх порушених питань та наголосили на продуктивних результатах проведеної зустрічі.   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь