A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Звернення міського голови Вільнянської міської територіальної громади Наталі Мусієнко до мешканців громади з нагоди 8-го Березня!

Дата: 08.03.2022 08:04
Кількість переглядів: 241

 

Сьогодні 8 Березня, 13 день війни. Зовсім не так ми уявляли свято Весни, свято Жінок, Ми жінки готові зустрічати це свято без квітів, подарунків, тільки б закінчилася жахлива війна, тільки б настала довгоочікувана Перемога, тільки б наші чоловіки повернулися живими. Наші захисники, ми за вас молимося щодня, ми вас чекаємо щодня, ми ваш тил, а ви наша надія, опора й майбутнє!

Ми звикли, що війна не жіноча справа. Але сучасна українська армія — це не лише кремезні чоловіки, а й відважні жінки. З початку російсько-української війни тисячі жінок, з різних куточків України одяглись у камуфляж і взяли до рук зброю. Вони не лише куховарять, воюють на рівні з чоловіками, командують підрозділами, розробляють операції, рятують життя воїнів, забезпечують армію і не шкодують про свій вибір.

Все найсвітліше, що є у нашому житті –  радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою - берегинею роду людського! Сьогодні всі, від онуки до бабусі об’єдналися заради миру. Саме наші жінки зараз збирають та передають на передову допомогу усім хлопцям України: печуть хліб, пиріжки, варять гарячі обіди, шиють одяг, плетуть захисні сітки. Навіть наймолодші наші діти та онуки підтримують віршами, малюнками, піснями, іграшками захисників наших осель. Любі наші жінки, ви найкращі, ви справжні берегині українського роду!

      Вітаю Вас зі святом Весни,  бажаю Вам, щоб ваші чоловіки повернулися живими, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю у завтрашньому дні і душевним спокоєм! Україна переможе завдяки Вашим молитвам та підтримці! Зі святом Вас, наші Берегині!

 

З повагою та вдячністю,

міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь