A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

БІБЛІОТЕКАРІ РАДЯТЬ ПРОЧИТАТИ

Дата: 17.03.2022 16:11
Кількість переглядів: 389

     У нелегкий для України і усіх нас час хочеться хоч на якісь пів годинки відволіктись від страшного сьогодення. І тут на допомогу може прийти книга. Бібліотекарі радять прочитати Роман Макса Кідрука “Любов і піраньї”.

     Ця книга викличе щире захоплення у тих, хто любить подорожі. А якщо ви думаєте, що там є багато сторінок, списаних про нещасне кохання, то глибоко помиляєтесь. Ця книга точно не про любов. Кохання там є лише на початку і лише задля того, щоб пояснити незаплановану поїздку героя у Бразилію. Як на мене, це другорядна лінія розповіді. Найцікавіше тут – подорож. “Любов і піраньї”- це суміш пригод, географічних фактів та живого гумору. Читати її дуже легко і, як кажуть – прикольно. І тим більш цікаво читати знаючи, що це все це було по-справжньому. Макс Кідрук справді все кинув і махнув з друзями у інший кінець світу.

     Проте поїхали вони туди не “провалятись” на пляжі, а щоб порибалити на піраньїв, поспілкуватись з крокодилами та побачити живу Бразилію.

    Під час читання виникає думка, що ти просто слухаєш живу розповідь твого друга – настільки просто і майстерно, з гумором пише Кідрук. Читачі з багатою уявою щиро сміятимуться над сценою зустрічі з кайманом Петею, який у єдиному басейні влаштував гніздо, чи про те, як один із героїв, одягнений «з голочки» у білий костюм, вирушає на екскурсію по болотам.

Прочитайте – не пожалкуєте.

 

Вільнянська Централізована Бібліотечна Система


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь