A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови Наталі Мусієнко з прийдешнім святом - Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Дата: 18.03.2022 15:38
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Шановні працівники житлово-комунального господарства та

побутового обслуговування населення!

       В цей складний для нашої країни та громади час, прийміть сердечні вітання із прийдешнім професійним святом - Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення! У воєнний час на вас покладена ще більша відповідальність за забезпечення життєдіяльності Вільнянської міської територіальної громади, її розвитку та комфорту. Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків.

         Нерідко вам доводиться працювати в екстремальних умовах, як зараз, в надскладний для країни час. Ви своєю непростою щоденною працею щодня докладаєте усіх зусиль, щоб забезпечити затишок і комфорт в наших домівках, щоб в них була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди. Ваша робота – як повітря. Поки вона виконується – її не помічають, та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів.

      Багато, хто з ваших колег зустрічає цей святковий день на своєму робочому місці – така специфіка вашої роботи.

        Зичу Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі! І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу. Миру вам, здоров’я, успіхів у виконанні професійних завдань та віри в найкраще майбутнє нашої України!

З щирими побажаннями миру

міський голова Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь