Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Звернення міського голови Наталі Мусієнко до мешканців громади 30 березня 2022 року

Дата: 30.03.2022 16:53
Кількість переглядів: 320

 

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!

      Сьогодні у Вільнянській міській територіальній громаді було розпочато навчальний процес - ДИСТАНЦІЙНО, як позашкілля, так і учнів 1-11 класів. Організація навчання  для тих дітей, які є внутрішньо переміщеними особами або знаходяться за межами країни, не зупиняється. Всі заклади громади працюють відсьогодні в дистанційному режимі за будь-яким зручним способом комунікації, використовуючи будь-яке місце розташування як вчителя, так і учня. Особисто дякую освітянам за організацію роботи навчання. Тримаймося та навчаймося безпечно - якщо лунає тривога, призупиняємо навчання та переходимо до найближчого укриття. Навіть в непростих умовах, нашим дітям потрібно вчитися, щоб бути освіченою нацією. РОЗУМ - НАША СИЛА!

        Мільйони українців вимушені через війну покидати рідні міста та їхати у пошуках безпеки. Тому ми продовжуємо приймати та розміщувати осіб, з тимчасово окупованих територій. За допомогою фонду “Єдність за майбутнє” ми на кожного переселенця виплачуємо кошти у розмірі 3400 грн. Наші двері відчинені, ми завжди готові допомогти.

       Вклоняюся захисникам і захисницям, які в лавах Збройних Сил України бережуть мир та спокій на нашій землі, подяка громадським формуванням, територіальній обороні, працівникам Нацполіції, що об’єдналися та стали на захист нашої громади й бережуть спокій наших мешканців на високому рівні.

           Окрема подяка медичним працівникам, які залишаються на робочих місцях й готові надавати допомогу постраждалим від воєнних дій.

          Окрема подяка кухарям, які кожного дня варять, печуть та готують страви для годування бійців. Дякую небайдужих мешканців громади, які щодня приносять продукти харчування для наших захисників.

       Шановні працівники  житлово-комунального господарства та побутового обслуговування Вільнянської міської територіальної громади у воєнний час на вас покладена ще більша відповідальність за забезпечення  життєдіяльності громади, її розвитку та комфорту. Дякую вам за вдале завершення проведеного опалювального сезону, за безперебійне надання якісних послуг у зимовий період.

           Дякую всім фермерським господарствам, які розпочали посівну кампанію, щоб в подальшому забезпечити нашу громаду продовольчими продуктами; дякую підприємцям, що відчинилися та працюють у воєнний час й сплачують податки; дякую волонтерам за важку працю та збір необхідних речей та продуктів для наших захисників.

            Ми дуже вдячні нашим іноземним партнерам, які не залишаються осторонь та надають всебічну підтримку нашій громаді зокрема.

            Ми вільнянці з великим серцем і непереборною жагою до перемоги! А Вільнянськ - це Україна! Дякую кожному, хто наближає нашу перемогу. Разом ми з вами сила, разом до перемоги!

 

З повагою, ваш міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора