A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війніі

Дата: 06.05.2022 15:39
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

8 і 9 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Український інститут національної пам’яті презентував нове гасло — «Перемогли нацистів — переможемо і рашистів!».

Шанобливе ставлення до пам’яті про перемогу над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, про ветеранів війни, учасників українського визвольного руху та жертв нацизму є священним обов’язком нашої держави та громадян України.

Саме тому, віддаючи данину пам’яті всім жертвам Другої світової війни, працівники комунальних установ «Вільнянський центр культури та дозвілля» та «Вільнянська централізована бібліотечна система» Вільнянської міської ради поклали квіти до Меморіалу Слави у місті Вільнянську.

Сьогодні українці відстоюють європейський вибір, суверенітет, незалежність своєї країни та європейський шлях її розвитку. Український народ, Збройні Сили України демонструють всьому світу, що здатні захищати свою свободу та демократичні цінності. Ми як ніколи, єдині з нашою армією, підтримуємо наші Збройні Сили та віримо в ПЕРЕМОГУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь