A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Національний мультипредметний тест (НМТ)

Дата: 14.05.2022 08:42
Кількість переглядів: 291

 

Фото без опису

     12 травня стартують безкоштовні вебінари з підготовки до національного мультипредметного тесту. У 2022 році вступники до вищих учбових закладів, замість традиційного ЗНО, проходитимуть національний мультипредметний тест (НМТ). Він проводитиметься у комп’ютерному форматі.

             До складу тесту входитимуть завдання з історії України, української мови, математики. Щоб краще підготуватися до тесту ви можете скористатися безкоштовними вебинарами, які на платформі iLearn https://ilearn.org.ua/ запускають громадська спілка «Освіторія» та ЮНІСЕФ;            Завдяки вебінарам всі охочі зможуть: дізнатися про деталі вступної кампанії 2022 року, аспекти підготовки та складання НМТ; ознайомитися з виконанням тестових завдань, порадами досвідчених експертів щодо розподілу часу під час складання тесту тощо.

       Перший вебінар розпочнеться 12 травня о 17:00. Він відповість на питання «Що таке національний мультипредметний тест?». З розкладом вебінарів можна ознайомитись за посиланням https://ilearn.org.ua/page/schedule . Переглядати записи можна буде на платформі iLearn https://ilearn.org.ua/, а також на YouTube-каналі https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-jLPi-jqFnM .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь