A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Герої не вмирають...

Дата: 18.05.2022 15:01
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

 

Доки є небо синє,

Доки серця палають,

Доки пшеницю сіють,

Герої не вмирають. 

       Війна і далі відлунює гірким болем. На Вільнянщині сумна звістка - загинув житель міста Вільнянська. 18 травня 2022 року біля будівлі Вільнянського центру культури та дозвілля відбувся траурний мітинг - вшанування пам’яті загиблого земляка.

     В останню путь сьогодні провели вільнянці відважного бійця, справжнього Героя - Дмитра Дрожденка, 13.07.1993 року народження. Під Мар’їнкою Донецької області 9 травня під час виконання бойового завдання загинув наш земляк, воїн 54-ї окремої механізованої бригади Дмитро Дрожденко.

         З 2014 року Дмитро стояв на захисті незалежності та територіальної цілісності України у лавах Збройних сил. В складі 55 окремої артилерійської бригади "Запорізька Січ" Збройних Сил України Дмитро Дрожденко виконував завдання зі звільнення Слов’янська, Лиману, Попасної, Лисичанська та інших населених пунктів Донеччини та Луганщини. Взимку 2014-2015 року разом з побратимами тримав оборону у Дебальцевському оточенні, звідки артилерійському підрозділу вдалося вийти без втрат.

         За веселу вдачу серед бойових побратимів Дмитро отримав позивний «Білка», був душею компанії. Звістка про загибель Дмитра шокувала побратимів, які з початком повномасштабного російського вторгнення 24 лютого знову встали на захист України.

      Міський голова Наталя Мусієнко висловила співчуття родині про найбільшу втрату та вшанувала разом з вільнянцями хвилиною мовчання загиблого земляка, який віддав своє життя за незалежність України, за мир на нашій землі. Вільнянці вистроїлися «живим коридором» та провели Героя в останню путь.

        Герої не вмирають...Світлий, добрий спомин навічно залишиться в наших серцях. Найщиріші співчуття родині загиблого…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь