A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПРАЦЮЄМО НА БЛАГО ГРОМАДИ!

Дата: 20.05.2022 15:29
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

                                 Шановні мешканці громади!

     Доброго мирного дня! Дякуємо Збройним Силам України, теробороні і Нацгвардії! Дякуємо Силам протиповітряної оборони нашого краю! Дякуємо за вашу сміливість, мужність та майстерність. Дякуємо за те, що так вправно нас захищаєте. Ви – найкращі і найсильніші.

       Ми продовжуємо працювати на благо громади й впевненно крокуємо до Перемоги, ми роздаємо безкоштовний хліб - дві тисячі булок щодня, продовжуємо видавати гуманітарну допомогу, працює гуманітарний штаб. Сьогодні отримали допомогу від Червоного Хреста у вигляді продуктових та гігієнічних наборів. З початку повномасштабної війни Червоний Хрест України передав на області України понад 5418 гуманітарної допомоги.

      Нагадуємо, що жителі міста таких категорій, як інваліди усіх груп, багатодітні сім’ї, пенсіонери (пенсія яких не перевищує 3 тисячі гривен) та вразливі верстви населення можуть одноразово отримати допомогу у вигляді продуктових наборів. Переселенці отримують допомогу згідно довідок кожні 14 днів у вигляді гігієни та продуктів!

      З 20 травня змінено час комендантської години з 22:00 до 5:00. Тож не забувайте дотримуватися правил світломаскування та комендантської години. Бережіть себе та своїх близьких! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

З повагою, Вільнянська міська рада

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь