Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Свято дітей під час війни

Дата: 01.06.2022 16:57
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

       1 червня - перший день літа і саме у цей день найочікуваніше свято для дітей - Міжнародний день захисту дітей. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста. А ще зазвичай в цей день кожна громада готує розважальну програму для дітей. У школярів починаються літні канікули, і вони разом з батьками відвідують виставки, кафе та атракціони. В цьому році все інакше, але діти - це наше майбутнє, тому без подарунків свято не обійшлося.

        Не залишилися осторонь цього свята і працівники вiдділення поліції №2 ЗРУП ГУНП в Запорізькій області  які привітали дітей зі святом, побажали мирного неба, спокійного та щасливого дитинства без тривог, болі та пострілів, подарували їм свою увагу та турботу.  

      Працівники поліції разом з Вільнянською міською радою, зі службою у справах дітей  організували привітання дітей зі святом та вручили подарунки - іграшки та засоби гігієни. Подарунки отримали діти, де одна родина - внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованих територій з Оріхова, в якій хлопчику виповнилося лише 3 місяці. Коли почалася війна й вони переїхали до Вільнянської міської територіальної громади, йому було всього 1 місяць. Інша родина - малозабезпечені, підоблікові відділення поліції. Діти зраділи гарним подарункам, а батьки дякували за привітання й за те, що про них піклуються.

     У приміщенні Вільнянської міської ради, привітали ще одну багатодітну родину з Гуляйполя, яка зараз перебуває у нашій громаді. Діти внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій України в безпеці, отримали солодощі, іграшки та одяг. Секретар Вільнянської міської ради Світлана Шраменко побажала діткам дитинства в теплі, щасті та радості й щоб завжди їх шлях освітлювало сонечко. Задоволені дівчатка фотографувалися та раділи подарункам та спокою, а найголовніше, що про них пам’ятають й піклуються.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь